New layout

Welcome to an all new Vanillaa.blogspot.com 🙂

I’ve updated the site and changed the layout. I hope y’all like it, I’m very happy with it! And psssshhhtt: I will purchase my own domain in a while! *happy dance*

Please let me know what you think of the new layout in the comments!

Your beauty addict,
Natasja

Advertisements

14 thoughts on “New layout

 1. Wow, mooi! Mooi, netjes, overzichtelijk, volwassen.
  Ik zou er nog iets speels aan toevoegen. In de header misschien. Het is nu niet gelijk duidelijk een beautysite en t straalt ook niet iets “echt van jou” af. Of misschien ben ik te vroeg en ben je nog lekker bezig ^-^ Maar ik geef graag constructieve feedback 🙂
  Goed bezig, meis! 🙂

  Oh en, je hebt die disclaimer niet nodig, schat! De FTC wet is een amerikaanse wet, die hebben we in NL niet dus je bent ook niet “strafbaar” als je het er niet bij zet.
  Plus, je hoeft het er alleen bij te zetten als je WEL iets van een bedrijf hebt gekregen, zo werkt die wet. Als de spulletjes uit het betreffende artikel zelf aangeschaft zijn hoef je dus ook geen disclaimer erbij te zetten.
  Wilde ik even aangeven. Maar als je zelf echt die disclaimer wilt is t natuurlijk geen probleem ^-^

  • Thanks meid!

   Ik wil heel graag een header toevoegen, maar dat staat deze layout niet toe, helaas 😦 Ik heb geen eigen domein hè, dus ik kan praktisch niks aanpassen. Misschien kan ik een beautyplaatje rechts in de sidebar zetten? Let me know als je nog ideeën hebt!

   Ik zat er ook al over te denken om die disclaimer te ditchen. Ik maak gewoon een aparte pagina aan waarop in een algemene disclaimer zet. Mocht ik in de toekomst nu wel ‘gekregen’ spullen gaan reviewen, plaats ik er een kleine disclaimer bij.

   Ik hoor het graag als je nog meer tips hebt! 🙂

   • Oh, ja, poep! Je hebt geen eigen domein.
    Dan zou ik inderdaad in de sidebar een beautyplaatje zetten. Hoeft niet groot te zijn. Ik weet niet precies wat en hoe, ik zal er even over nadenken!

    Ja, dat lijkt me een goede oplossing voor de disclaimer 🙂

 2. Ik heb dit altijd een mooi thema gevonden op wordpress! Heb hem zelf ook een tijdje gehad op mijn oude soort van beautyblog.. Maar je blog ziet er goed uit zo :D!

Tell me what you think!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s